Vukoičić: Ne bavimo se kalkulacijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Ne bavimo se kalkulacijama

BEOGRAD -

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić demantovao je medijske spekulacije da bi njegov tim mogao da kalkuliše u meču poslednjeg kola regionalne Jadranske lige protiv Radničkog i da navodno "bira" s kim će se sastati u polufinalu završnog turnira.

Crveno-beli, koji su sigurno drugoplasirani u ligaškom delu regionalnog takmičenja, sutrašnjom pobedom u dvorani Jezero na fajnal-foru bi išli na Partizan, pod uslovom da crno-beli u Pioniru savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Solnok, dok ih eventualni poraz vodi na Kragujevčane.

"Ne znam koji su motivi, želje, i ne znam ko su ljudi koji se bave kalkulacijama, mi sigurno ne. Za nas je najvažnije da dobro treniramo i igramo, da imamo što više raspoloženih igrača, u tom slučaju ime protivnika postaje manje bitno. Mnogo toga može da se desi u narednih mesec dana", kazao je Vukoičić.

Trener crveno-belih očekuje da će njegovi izabranici odigrati dobro i da će materijalizovati odličan rad na treninzima poslednjih nedelja.

"Verujem da će nam se predan rad isplatiti, da ćemo igrati bolje i da ćemo pobeđivati. Kragujevčani su u dobroj poziciji, ostvarili su primarni cilj, izlazak u Evropu, i obezbedili plasman na fajnal-for, čemu su se nadali i stremili. Oni su vrlo ozbiljan i kvalitetan tim, dvorana Jezero važi za veoma težak gostujući teren, i mislim da će ova utakmica biti prava završnica Jadranske lige", istakao je Vukoičić, dodajući da će za duel sa Kragujevčanima crveno-beli biti jači za povratnika u tim, Eltona Brauna.

"Ovo će biti dobro prilika da proverimo u kakvom je stanju i šta od njega možemo da očekujemo u nastavku sezone. Utakmica sa Radničkim biće prava provera za to. Izostaće Vuk Radivojević zbog problema sa kolenom, neće trenirati nekoliko dana, ali očekujem da njegova pauza neće biti duga", kazao je Vukoičić.

Utakmica poslednjeg 26. kola Jadranske lige između Radničkog i Crvene zvezde na programu je sutra u Kragujevcu od 20 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukoičić: Ne bavimo se kalkulacijama

Izvor: Akter, 22.Mar.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić demantovao je medijske spekulacije da bi njegov tim mogao da kalkuliše u meču poslednjeg kola regionalne Jadranske lige protiv Radničkog i da navodno "bira" s kim će se sastati u polufinalu završnog turnira

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.