Vukoičić: Moramo da pobedimo Radnički

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2013, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Moramo da pobedimo Radnički

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je predstojeća utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca u Superligi Srbije veoma bitna i da će biti pravi test za njegov klub:
(FOTO: N. Negovanović)
I Radničkom i nama će ova pobeda mnogo značiti u borbi za plasman u Superligi posle neočekivanih poraza u dosadašnjem delu takmičenja. Mi smo u ovo takmičenje ušli sa najvećim ambicijama. Nema dileme i uvijanja, i pored pritiska mi moramo da pobedimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u ovom meču.
Vukoičić je rekao da je Radnički u dosadašnjem takmičenju dokazao da ima odličan šut za tri poena i jedan od najefikasnijih napada:
Zvezda, ukoliko želi da pobedi u ovom meču mora, da poremeti takvu igru Kragujevčana. Oni su protiv Mega vizure imali šut za tri poena dva od 28, a to se sigurno neće ponoviti osim ako ih ne budemo poremetili dobrom igrom u odbrani.
Vukoičić je rekao da je zadovoljan reakcijom ekipe nakon poraza od Partizana pre dva kola, iako se to možda rezultatski nije videlo u utakmici protiv Konstantina:
Rezultatska reakcija protiv Konstantina nije bila pravi odgovor ekipe na taj poraz, ali su na trenuingu i igra i zalaganje bili na visokom nivou. Mi se vraćamo u formu i mislim da je utakmica protiv Radničkog pravi test za to.
Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se u sredu od 18 časova u Pioniru.
I Zvezda i Radnički posle dva odigrana kola domaćeg prvenstva imaju po dve pobede i jedan poraz.
Crveno–beli su poraženi od Partizana, a savladali su Konstantin i Slobodu, dok je Radnički pobedio Konstantin i Metalac, a poražen je od Mega Vizure.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUKOIČIĆ: Moramo da pobedimo Radnički!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2013

Trener kluba sa Malog Kalemegdana rekao da u prvenstvu igraju sa najvišim ambicijama i traži od svojih igrača da dobrom odbranom zaustave Kragujevčane

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.