Vukoičić: Kao da nema revanša

Izvor: B92, 26.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: "Kao da nema revanša"



Košarkaši FMP-a nalaze se u Izraelu, gde će u utorak igrati prvi meč četvrtfinala ULEB kupa sa Hapoelom iz Jerusalima. Dva tima su se već sastajala u tom takmičenju pre tri godine i tada su Izraelci u polufinalu elimisali naš tim. FMP igra veoma dobro u ovoj sezoni. Osvojili su Kup Radivoja Koraća, a u regionalnoj NLB ligi nalaze se na odličnom drugom mestu.

"Atmosfera u ekipi je veoma dobra posle niza sjajnih rezultat koje smo postigli u proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko meseci. Svi igrači su zdravi i spremni za meč i mislim da smo uspeli da se i tehnički i taktički spremimo za utakmicu i da možemo da očekujemo povoljan rezultat", rekao je trener Vlada Vukoičić.

Trener FMP-a Vukoičić bio je na klupi svog tima na polufinalu pre tri godine kao pomoćnik Vladi Đuroviću. Dobro poznaje protivnika, pa je svoju ekipu mogao dobro da pripremi za veoma važnu utakmicu.

"Ne može da se planirati da se igra na veći ili manji broj poena, utakmica ide svojim tokom. Ono što je najsigurnije i obezbeđuje prolaz je pobeda na oba meča. Imamo određene principe napada i odbrane, pokušaćemo da to ispoštujemo i probaćemo da ih zaustavimo. Tretiraćemo ovu utakmicu kao da nema revanša", rekao je trener FMP-a.

Utakmica se igra u utorak od 18 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.