Vukićević hvali u porazu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević hvali u porazu

Uz dužno poštovanje prema onome što je Partizan prikazao u većem delu okršaja u Novom Sadu, kao i učinku Lazara Markovića i Marka Šćepovića, strelaca golova koji su Beograđanima doneli bodove, ostaje ipak utisak da je Vojvodina odigrala ključnu ulogu u derbiju. U korist vlastitet štete, naravno.
Dve defanzivne greške, prva na samom početku utakmice, koja je šokirala domaćine, a onda pod indigom isti kiks u 20. minutu, kada su crno-beli udvostručili prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zapečatile su sudbinu Vojvodine još pre nego što se prava borba i rasplamsala na travi „Karađorđa“.
Iako je uoči meča s Partizanom rekao da će ishod u značajnoj meri uticati na ambicije Vojvodine u ovom prvenstvu, Dejan Vukićević je posle prvog poraza nastojao da se sačuva takmičarska tenzija:
-Ima još puno bodova u igri i mnogo teških iskušenja, među kojima i „večiti derbi“ Partizana i Crvene zvezde, tako da su razni preokreti mogući. Neće nas ovaj poraz poremetiti, jer u njemu je, pored izgubljenih bodova, ipak bilo i pozitivnih stvari. Tu najviše mislim na vrlo dobar kolektivni pristup i kvalitetnu reakciju igrača u drugom poluvremenu. Posebno bih pohvalio Milana Bojovića, koji je u ovom derbiju, kao i u prethodnim utakmicama, opravdao šansu koju je dobio – kaže prvi stručnjak Novosađana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vukićević hvali u porazu

Izvor: Utakmica.rs, 03.Okt.2011

Uz dužno poštovanje prema onome što je Partizan prikazao u većem delu okršaja u Novom Sadu, kao i učinku Lazara Markovića i Marka Šćepovića, strelaca golova koji su Beograđanima doneli bodove, ostaje ipak utisak da je Vojvodina...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.