Vukićević: Želimo da popravimo utisak protiv Novog Pazara

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević: Želimo da popravimo utisak protiv Novog Pazara

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević izjavio je da će njegova ekipa na gostovanju u Novom Pazaru pokušati da popravi loš utisak iz prošlog kola Super lige Srbije, kada je na domaćem terenu igrala nerešeno 0:0 sa Metalcem.

Vukićević je rekao da to neće biti lako, jer je Novi Pazar ekipa koja se bori za opstanak u Super ligi i koja ima fantastičnu podršku sa tribina.

"Znamo da nas čekaju loš teren i paklena atmosfera, ali to je fudbal i ja zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uživam u takvom ambijentu. Želim da sa mnom u autobusu sutra budu momci kojima je to motiv više", rekao je trener Vojvodine novinarima u Novom Sadu.

On je dodao da se osećao "tužno" nakon "razočaravajuće partije" protiv Metalca i poručio da su fudbaleri navijačima zbog toga "ostali dužni".

Vukićević je rekao da će dva najzvučnija pojačanja Vojvodine u zimskom prelaznom roku, Stefen Apija i Almami Moreira, igrati protiv Novog Pazara, iako nisu u najboljoj formi.

Utakmica 18. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Vojvodine igraće se sutra u 14.30 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.