Vukić, Pantić i Marinković ostali

Izvor: B92, 26.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukić, Pantić i Marinković ostali



Fudbaleri Partizana od četvrtka, 26. januara, obavljaju najvažniji deo priprema za prolećnu sezonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U avionu za Dubaji su 24 fudbalera, bez Zvonimira Vukića, Đorđa Pantića i Nebojše Marinkovića.

Na put su krenuli: Ivica Kralj, Nemanja Jovšić, Nikolas Asprogenis (golmani), Milivoje Ćirković, Nemanja Rnić, Nenad Đorđević, Niša Saveljić, Zoran Mirković, Branimir Bajić, Bojan Šljivančanin, Marko Lomić, Perica Stančeski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (odbrana), Albert Nađ, Ivan Tomić, Milan Smiljanić, Bojan Čukić, Nenad Brnović, Miroslav Radović, Milan Bosančić, Stefan Babović (vezni), Srđan Radonjić, Nenad Marinković, Borko Veselinović i Danko Lazović (napadači).

Lazović će u Emiratima čekati dozvolu Fejenorda da proleće odigra u crno-belom dresu, a Vukiću je u sredu vraćen pasoš, inače viziran za odlazak u Emirate.

Golman Đorđe Pantić još ne zna čiji će gol braniti na proleće, dok će mladi vezista i jedan od najtalentovanijih izdanaka Partizanove fudbalske škole, Nebojša Marinković, na 'pozajmicu' u Voždovac.

U avionu će se naći i direktor Nenad Bjeković, portparol Marko Vjetrović i stručni štab predvođen šefom Jirgenom Reberom, u kom su i pomoćnik Miloš Radaković, kondicioni trener Dejan Ilić, trener golmana Rade Zalad, doktor Sead Malićević, fizioterapeuti Slobodan Branković i Viktor Vujošević i ekonomi Branko i Rade Vučićević, dok će pomoćni trener Bernd Štork kome je operisano koleno stići direktno iz Nemačke. U 'ekspediciji' je i Gordan Petrić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.