Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 10:56

Vukčević potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom

Košarkaški reprezentativac Srbije u uzrastu do 18 godina i član juniorske selekcije Partizana Marko Vukčević potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima. U crno-belom dresu, Vukčević je 2020. godine osvojio ANG turnir Evrolige, a u aktuelnoj sezoni je počeo da se priključuje treninzima prvog tima.
Ovaj 205 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centimetara visoki košarkaš, rođen je 6. maja 2003. u Novom Sadu i igra na poziciji krila.

Karijeru je počeo u KK Vizura, da bi u Partizan stigao iz zemunske Mladosti pred početak sezone 2019/2020.
U crno-belom dresu, Vukčević je 2020. godine osvojio ANG turnir Evrolige, a u aktuelnoj sezoni je počeo da se priključuje treninzima prvog tima.
U nedeljama koji slede, Vukčevića očekuje nastup na juniorskom turniru ABA lige i borba za šansu u prvom timu Partizana NIS, navodi se na sajtu kluba.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Prvi maj

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Profesionalni ugovor za Marka Vukčevića

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021

Crno-beli se pojačavaju s mladim domaćim igračima..Član juniorske selekcije Partizana i reprezentativac Srbije u uzrastu do 18 godina, Marko Vukčević, potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima...Ovaj 205 centimetara visoki košarkaš, rođen je 6. maja 2003. u Novom Sadu i igra na poziciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

David Mehić ponovo u Vojvodini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

I treći put na mestu uspeha. Primač David Mehić ponovo će nositi dres Vojvodine NS seme i u crveno-belom dresu jurišati na domaće trofeje i igrati Ligu šampiona...Mehić je dete Vojvodine, u kojoj je prošao mlađe selekcije, zatim sa prvim timom osvojio tri titule, otišao u Francusku, vratio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.