Vukašin Jovanović: Partizanu ne priliči da se skida i skače od sreće posle nule

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Jovanović: Partizanu ne priliči da se skida i skače od sreće posle nule

“Prebili su nas u prvom poluvremenu“, priznaje ipak debitant u večitim derbijima

Za hrabrost i odlučnost u prvom seniorskom derbiju Vukašin Jovanović je zaslužio prelaznu ocenu. Imao je par grešaka svojstvenih štoperima njegovih godina, ali da su njegov borbeni duh sledili ostali učenici Nenada Lalatovića Crvena zvezda bi možda i mogla da se nada konačnom trijumfu.

"Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su jednostavno bili agresivniji. Mnogo su agresivnije i bezobraznije ušli u meč. Praktično su nas prebili prvo poluvremen. Kasnije ih je stigao umor, a i mi smo počeli da igramo agresivnije. Gazili smo ih poslednjih 20 minuta, ali to nije bilo dovoljno", počinje mladi štoper da sumira utiske.

Ipak, skoro svima je jasno da je borba za šampiona večerašnjem utakmicom završena što je oslikalo i slavlje igrača Partizana na travi stadiona "Rajko Mitić"?

"Dok matematički postoji šansa mi ćemo da se borimo. Ekipi kao što je Partizan mislim da ne priliči da slavi, da se skida i skače po terenu posle remija bez golova. Očekivali smo pobedu, imali su oni ozbiljne šanse, ali imali smo i mi", odgovara Jovanović, koji je iz svlačionice izašao pod vidnim utiskom atmosfere na večitom derbiju.

"Sjajno sam se osećao tokom utakmice. Ovo ima samo ovde i nigde više. Voleo bih da ostanem što duže i odigram bar još tri ili četiri derbija. Molio sam Boga da se derbi ne odloži, jer sam toliko želeo da ga igram. Dok su nemiri na stadionu trajali još jednom smo se vratili na pomoćni teren, iako smo krenuli ka glavnom. Možda nas je i sve to emotivno ispraznilo", priseća se Jovanović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.