Vuk Jeremić novi predsednik Teniskog saveza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić novi predsednik Teniskog saveza

BEOGRAD -

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izabran je večeras za predsednika Teniskog saveza Srbije, a na toj funkciji zamenio je Slobodana Živojinovića.

Na večeras održanoj vanrednoj Skupštini nacionalnog saveza Živojinović je podneo ostavku, koja je usvojena, a potom je Jeremić jednoglasno izabran za novog predsednika.

Na predlog Jeremića, za potpredsednika Teniskog saveza Srbije izabran je dosadašnji direktor Otvorenog prvenstva Srbije Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Đoković.

"Ovde nema poraženih, već samo pobednika. Vreme podela je iza nas i pred nama je vreme sloge i jedinstva, Ovo bi trebalo da bude i snažna poruka celoj zemlji da nije nemoguće da se Srbi slože", rekao je posle izbora Jeremić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.