Vujović napustio Zagreb!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 13:04

Vujović napustio Zagreb!

Svega malo više od pola godine proveo je na klupi zagrebačkog kluba.

Veselin Vujović je odlučio, napustio je ekipu Zagreba.

Na klupi hrvatskog kluba je sedeo malo više od pola godine, a Zagreb je na društvenim mrežama napisao poruku zahvalnosti velikom treneru i nekada još boljem igraču.

Vujović je ostavio veliki pečat u Zagrebu, ali daleko više u svom prvom mandatu u ovom timu kada ga je vodio od 2014. do 2016. godine.

"Veselin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vujović više nije trener rukomentrnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb!







Zbog ličnih razloga odstupio je sa ove pozicije pa napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu. Hvala, Vujo!", napisali su u Zagrebu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vujović napustio kormilo PPD Zagreba

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020

Nakon osam meseci provedenih za kormilom rukometnog kluba Zagreb, trener Veselin Vujović podneo ostavku iz ličnih razloga...Vujović je u Zagreb došao u septembru 2019. godine i zadržao se svega osam meseci na poziciji glavnog trenera, piše agencija Hina...Za to vreme klub se plasirao na Fajnal-for...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.