Vujošević vraća Božića?

Izvor: RTS, 26.Jan.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević vraća Božića?

Bivši kapiten Partizana Petar Božić mogao bi da se vrati u Partizan, ali ne kao igrač, već bi došao u stručni štab „crno-belih". Trener Partizana Duško Vujošević potrvdio je da je meto na kojem je do nedavno bio Miloš Vujanić sada ponuđeno Božiću koji će za nekoliko dana odlučiti da li će ponudu prihvatiti.

Partizan bi u narednih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana mogao da dobije veliko pojačanje. Bivši kapiten „crno-belih" mogao bi uskoro da se vrati u klub, ali ovoga puta ne kao igrač, već kao član stručnog štaba srpskog šampiona.

Odlaskom Miloša Vujanića ostalo je upražnjeno mesto u stručnom štabu ekipe koje je sada ponuđeno Božiću koji je nedavno raskinuo ugovor sa Metalcem iz Valjeva.

„Odlaskom Vujanića ukazala se slobodna pozicija u stručnom štabu. Upražnjeno mesto ponudili smo Petru Božiću, a on je uzeo tajm-aut jer se radi o bitnoj odluci u njegovom životu i eventualnom kraju igračke karijere. Sve zavisi od njega.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POJAČANJE: Vujošević zove Božića u stručni štab

Izvor: Kurir, 26.Jan.2013

Božić je osam godina nosio dres Partizana sa kojim je osvojio 18 trofeja..BEOGRAD - Bivši kapiten Partizana Petar Božić dobio je ponudu da se priključi stručnom štabu crno-belih, potvrdio je trener šampiona Srbije Duško Vujošević...Trener Partizana je rekao je da je mesto na kojem je do nedavno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.