Vujošević oprezni optimista

Izvor: RTS, 03.Feb.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević oprezni optimista

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je dan uoči meča sa Cibonom u 19. kolu Jadranske lige da njegova ekipa više ne sme sebi da dozvoli nijedan propust u regionalnom takmičenju. Utakmica 19. kola Jadranske lige između Cibone i Partizana igra se sutra od 19 sati u Zagrebu.

Uprkos problemima tim se mora koncentrisati samo ka jednom cilju i propusti se ne smeju dogoditi ukoliko Partizan želi da učestvuje na završnom turniru.

"Naprosto, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više nemamo prostora za bilo kakve propuste. I svaka naredna utakmica je praktično kvalifikaciona kada je u pitanju učešće na završnom turniru četiri najbolje ekipe. Svi problemi koji nas pritiskaju, sa kojima su naši navijači i javnost dobro upoznati, trebalo bi da sublimiraju svu pozitivnu energiju samo u jednom pravcu i da na što kvalitetniji način odigramo utakmicu u Zagrebu", rekao je Vujošević za sajt kluba.

U prethodnom kolu košarkaši Partizana su izgubili od ekipe MZT-a sa 73:66, a hrvatski tim je ubedljivo pobedio Cedevitu sa 85:67.

"Cibona je jedan veoma turbulentan period, barem sa asprekta rezultata, uspela da u dosadašnjem delu takmičenja u Jadranskoj ligi premosti na najbolji mogući način. Pre izvesnog vremena klub su napustili veoma bitni igrači. Međutim, ostali su igrači koji su spremni da se bore do kraja sa svim problemima kroz koje prolazi Cibona kao klub i oni kao tim. Oni su zaista pokazali da zajedništvo i jedan izuzetan nivo homogenosti, koji ovog trenutka pokazuju kao tim, može da nadomesti i neke njihove slabosti", istakao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević pred gostovanje Ciboni: Čeka nas pakao

Izvor: Blic, 03.Feb.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je dan pred gostovanje Ciboni u 19. kolu ABA lige istakao da crno-beli više nemaju pravno ni na jedan propust u regionalnom takmičenju, te da je svaka utakmica za njih - kvalifikaciona za završni turnir..."Cibona je jedan veoma turbulentan period, barem...

Nastavak na Blic...

Nemamo više prostora za propuste

Izvor: Beta, 03.Feb.2014

BEOGRAD, 3. februara 2014. (Beta) - Trener košarkaša beogradskog Partizana Duško Vujošević ocenio je u ponedeljak da njegova ekipa više nema prostora za propuste u Jadranskoj ligi i da će i meč protiv Cibone u Zagrebu biti jedan od kvalifikacionih za završni turnir..."Nadam se da će igrači...

Nastavak na Beta...

Vujošević oprezni optimista

Izvor: RTS, 03.Feb.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je dan uoči meča sa Cibonom u 19. kolu Jadranske lige da njegova ekipa više ne sme sebi da dozvoli nijedan propust u regionalnom takmičenju. Utakmica 19. kola Jadranske lige između Cibone i Partizana igra se sutra od 19 sati u Zagrebu. ..Uprkos...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.