Vujošević: Optimista sam

Izvor: MVP.rs, 08.Nov.2014, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Optimista sam

U subotu počinje sedmo kolo ABA lige.

Posle dva vezana poraza od Igokee i Krasnog Oktjabra, Partizan NIS će pokušati da se iskupi u utakmici sedmog kola ABA lige protiv MZT-a. Meč između srpskog i makedonskog tima je zakazan za subotu, 8. novembar, u 21 čas, a, oba kluba imaju identičan skor od dve pobede i četiri poraza, s tim, što Beograđani imaju za šest poena bolju koš razliku.

Strateg kluba iz Humske, Duško Vujošević, istakao je da je optimista >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pred utakmicu sa timom iz Skoplja i najavio je da će Milan Mačvan biti u sastavu:

"U ABA ligi nema lake utakmice i to sigurno ni u kom smislu nije utakmica koja se igra sutra. MZT je ozbiljan projekat. Prošle godine su nas dobili u delikatnom momentu, a ove su napravili i svoju salu... Imaju realne ambicije što se tiče budžeta sa kojim raspolažu. Možda nemaju dovoljno strpljenja u nekim situacijama, a time pokazuju da su nov klub. Imaju dosta kvalitetnih igrača i igraju na jedan način adaptiran kvalitetu tima koji imaju. Igraju brzo, najčešće sa četiri spoljna igrača, sa dosta 'pika'. Imaju dosta igrača koji su u stanju da daju koš i u tom smislu sigurno da ne smemo da dozvolimo da jedna lopta bude presudna", počeo je priču o narednom protivniku, kao i o situaciji u svom timu šef struke Partizana NIS.

Vujošević je rekao da su on i njegovi igrači spremni za naredni duel, a da im svakako ostaju još dva treninga za pripremu:

"Smatram da su najteži dani Partizana, što se tiče rezultata i ovog tima iza nas, uz sav respekt koji imamo prema MZT-u i svakom protivniku. Znamo da će se oni pojaviti protiv Partizana uvek u najboljem mogućem izdanju, motivisani, bez imperativa, jer znaju da smo mi pritisnuti i stegnuti i pokušaće da iskoriste takvu situaciju. Naravno da je i pomoć onih najvernijih na meču sa makedonskim timom dragoceno u svakom slučaju. Optimista sam pred ovu utakmicu, sasvim svestan da oni ne dolaze ovde da se sami dobiju. Mi ćemo morati to da uradimo. Moraćemo da, igrajući uprkos nekoj opterećenosti koju imamo, savladamo grč, kako bismo dobili protivnika koji ima dosta kvaliteta", istakao je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Cena ulaznice za tribine je 200 dinara, dok je karat za parter 400 dinara. Prodaja ulaznica za susret Partizan NIS - MZT Skopje biće na dan meča na blagajni hale Pionir od 18 časova.

PAROVI SEDMOG KOLA

Subota:

Zadar - Union Olimpija (19č)

Budućnost VOLI - Mega Vizura (19č)

Partizan NIS - MZT (21č)

Nedelja:

Solnoki Olaj - Crvena zvezda Telekom (16č)

Krka - Cibona (17č)

Metalac Farmakom - Igokea (19č)

Ponedeljak:

Cedevita - Levski (20:30č)

(foto: BC Szolnoki Olaj)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.