Vujošević: Nismo mi opozicija, nego institucija!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nismo mi opozicija, nego institucija!

"Teško je i u familiji kada nema para za hleb"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je posle pobede nad Metalcem da će crno-beli podizati formu iz meča u meč. On je naveo i da njegov klub nije nikakva opozicija, već institucija

Crno-beli su sinoć u Pioniru slavili rezultatom 82:61 i zadržali maksimalan učinak nakon 4. kola Superlige Srbije.

"Zadvoljan sam rezultatom, borbenošću i željom, koju pokazuju igrači. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << momenata kada nismo kontrolisali igru. Mnogi su nas procenjivali kroz igru protiv FMP-a u Železniku. Naša forma nije sjajna, ali postoji mogućnost za podizanje i ono će doći kroz utakmice", rekao je Vujošević na konfernciji za medije.

On je dodao da je zadovoljan zalaganjem igrača, koji su maksimalno motivisani, iako nisu redovno plaćeni.

"Hvala publici koja je došla da nas podrži, ovi momci to zaslužuju. Oni su izuzetno motivisani i borbeni, iako su neredovno plaćeni. Teško je i u familiji kada nema za hleb, pa dođe do loših odnosa. Ovi momci se ponašaju kao da su redovno plaćeni. Mogu da razumem da se jedna strana više pomaže, ali ne i da se uništava drugi klub. Ne finansira vlast opoziciju ako nama pomaže, već instituciju", rekao je Vujošević.

Trener Partizana istakao je da Metalac nije slučajno izborio plasman u Evropu preko ABA lige, jer je reč o dobro ukomponavanoj ekipi, koju nije lako dobiti.

Trener košarkaša Metalca Vladimir Ðokić smatra da je Partizan zasluženo došao do pobede.

"Ocekivali smo da ćemo pružiti jači otpor, jer je Partizan bio oslabljen neigranjem povređenog Saše Pavlovića. Bila je ideja da snažno uđemo u meč, ali nismo uspeli u tome. Partizan je dominirao tokom celog meča. Pokušali smo da se vartimo šutem za tri poena, došli do 35:30 i onda stali. Malo nas je stigao i umor, Partizan je odigrao dobro u odbrani i morali smo više da se oslanjamo na šut", rekao je Ðokić.

U narednom 5. kolu Superlige Partizan 11. maja gostuje novosadskoj Vojvodini, dok Metalac dočekuje ekipu Tamiša iz Pančeva.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Nismo opozicija, nego institucija

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2015

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je posle pobede nad Metalcem da će crno-beli podizati formu iz meča u meč...Crno-beli su u "Pioniru" slavili rezultatom 82:61 i zadržali maksimalan učinak posle 4. kola Super lige Srbije...- Zadvoljan sam rezultatom, borbenošću i željom,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.