Vujošević: Nije sve crno-belo...

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Nije sve crno-belo..."

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević smatra da igra na današnjem meču sa FMP-om nije bila tako loša iako je pad forme očekivan usled duže pauze između takmičarskih mečeva.

Košarkaši Partizana upisali su treću prvenstvenu pobedu u Superligi Srbije pošto su u trećem kolu bili bolji od FMP-a u Železniku.

Crno-beli su slavili 61:56 a trener crno-belih Duško Vujošević kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je u igri njegovog tima bilo primetno to što je duelu u Železniku prethodila nešto duža pauza.

"Za nas je utakmica bila teža, imali smo veću odgovornost. Dolazi posle velike pauze i posle poraza u Jadranskoj ligi. Malo se ispalo iz ritma. Neka stegnutost se videla u šutu. Ekipa je pokazala želju da dobije ovu utakmicu i na tome i čestitam, a ja se nadam da ćemo igrati bolje i lepše od ovoga" rekao je Vujošević.

Na pitanje novinara koji je razlog nešto lošije igre obeju ekipa strateg crno-belih je rekao da nije sve tako "crno-belo".

"Ne vidim da je to toliko baš loše koliko se to iz vašeg ugla čini. Nije sve to crno-belo, ima nijansi. Igrala se dobra odbrana, nije bilo neodgovornih akcija i jednog i drugog tima. Nije košarka samo zakucavanja, ima tu dosta toga više" istakao je Vujošević.

Trener Partizana NIS nije propustio priliku da se osvrne na preskupe cene karata za današnji meč (1.000 dinara).

"Teško je vreme, a na ovu vlažnost vazduha je stvarno visoka cena" zaključio je trener Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.