Vujošević: Nemamo kontinuitet

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Nemamo kontinuitet"



Partizan u sredu igra svoju prvu utakmicu u NLB ligi u kojoj dočekuje ekipu Vojvodine. Tim povodom je održana konferencija za novinare kojoj je prisustvovao samo Duško Vujošević.

Vujošević istakao da je prethodna sezona, u kojoj je Partizan osvojio prvenstvo, bio finalista kupa i ušao u top 16 Evrolige, bila vrlo uspešna.

Trener Partizana je naglasio da je u timu došlo do velikih promena.

Tim je značajno promenjen u odnosu na proteklu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezonu. Otišla su četiri nosioca igre: Drobnjak, Perović, Bogdanović i Kamings i Partizan zbog toga nema kontinuitet. Ne možemo da se ustalimo u ritmu igranja sa istim igračima više godina"

Vujošević je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim pojačanjima i najavio nova.

Zadovoljan sam Palasijom i Miloševićem, a tražimo rezervnog centra. Odlaskom Perovića, centarsku poziciju je preuzeo Peković, dok će Borovnjak dobiti veću minutažu".

Vojvodina je dobar tim, ima kontinuitet. Imaju veoma brze igrače, dobro trče, imaju dobre kontra napade. Imaju šest izuzetno kvalitetnih spoljnih igrača i u Beograd dolaze rasterećeno. S obzirom na jačinu Partizana, svi sa nama žele da se nadigravaju".

Trener Partizana je promenio svoj stav prema NLB ligi, pošto ona sada nosi 15 poena, dok domaće prvenstvo nosi samo 5 poena.

Jadranska liga sada nosi 15 poena, a domaća samo pet. Tim koji osvoji najviše poena potpisaće trogodišnji ugovor sa Evroligom, tako da je bitno da se što dalje dogura u istoj, kao i da se osvoje svi mogući trofeji".

Ja sam samo trener, to pitanje treba da se postavi KSS-u, to je njihova nadležnost. Ono što je definitivno je to da je naša liga degradirana. Međutim, iako ona nosi samo 5 poena, Partizan će ozbiljno igrati i to takmičenje".

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u sredu od 20 časova u hali „Pionir".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.