Vujošević: Mi smo koledž ekipa u NBA

Izvor: B92, 18.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Mi smo koledž ekipa u NBA"



Košarkaši Partizana Pivare MB u četvrtak igraju meč 3. kola Evrolige sa Realom iz Madrida koji predvodi naš stručnjak, Boža Maljković.

Trener crno-belih, Duško Vujošević, istakao je na konferenciji za novinare da je Maljkovićevim dolaskom Real zaustavio pad i ponovo uspostavio dominaciju u ACB ligi.

Real do sada nema nijedan poraz u Španiji, sa 9 pobeda prvi je na tabeli uz Etosu Alikante, dok je Barsa treća sa 8 pobeda i 1 porazom.

"Izvšena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odlična selekcija i oni su postali dobar tim. Imaju čvrstu odbranu, agresivnu sa udvajanjima, dobro kontrolišu reket i igraju odlične kontranapade. Kada im ne uspe kontra, znaju da odigraju disciplinovan i organizovan napad", kaže Vujošević.

Glavne zvezde "kraljevskog kluba" su Luis Bulok, Antonis Fotsis i Felipe Rejes.

Trener Partizana Pivare MB od svoje ekipe očekuje maksimalno zalaganje.

"Mislim da će biti dobra utakmica, povećanom angažovanošću moći ćemo da pariramo ekipi koja je jača na papiru od nas. Mi smo jedna solidna, perspektivna koledž ekipa koja se takmiči u NBA", na kraju je zaključio Vujošević uporedjujući Evroligu sa NBA ligom na evropskom nivou.

Krilo crno-belih, Luka Bogdanović ocenio je da je Real jak protivnik velike tradicije.

"To nam daje motiv da pružimo dobru igru i popravimo utisak iz Zagreba" (kada je Partizan u Gudjer ligi poražen od Cibone), rekao je Bogdanović.

Utakmica Partizan Pivara MB - Real Madrid igra se u četvrtak u 20 i 40 u beogradskoj hali "Pionir". Ulaznice po ceni od 150 dinara za tribine i 300 za parter mogu se kupiti u četvrtak od 10-15 časova na blagajni kod severne tribine stadiona u Humskoj i od 16 časova na blagajni hale "Pionir".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.