Vujasinoviću ključevi Đenove

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinoviću ključevi Đenove

Vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović dobio je ključeve grada Đenove u znak zahvalnosti za ono što je uradio u Pro Reku.

Vujasinović je sedam godina igrao za italijanski tim i osvojio mnogo trofeja od kojih su najvažnije tri titule evropskog prvaka. Kada je u finalu plej ofa prošle sezone igrao poslednji meč za sjajni tim iz Đenove srpski igrač je dobio višeminutne ovacije kao znak priznanja za sve što je uradio za ovaj klub.

Tokom priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pro Reka i Partizan Rajfajzena čelnici domaćina su i gradskoj skupštini organizovali prigodnu svečanost na kojoj su prigodnim poklonima zahvalili Vujasinoviću. Ovom činu prisustvovali su igrači i treneri dva tima, funkcioneri.

’’Crno-beli’’ se u Italiji pripremaju za četvrtfinalne mečeve Evrolige sa dubrovačkim Jugom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.