Vujasinović još ne izlazi iz bazena

Izvor: Glas javnosti, 30.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović još ne izlazi iz bazena

BEOGRAD - Legendarni srpski vaterpolista Vladimir Vujasinović kaže da će sledeće nedelje donetu definitivnu odluku o nastavku karijere.

Dan posle osvajanja još jedne šampionske titule sa Partizanom Vujasinović je u izjavi rekao da još mora da reši neke stvari i da će otprilike za sedam dana znati da li stavlja tačku ili ostaje u bazenu.

"Ne mogu još da kažem da je kraj, preostaje mi da ovih dana rešim neke stvari, da vidim gde, šta i kako i definitivno ću znati >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sledeće nedelje. U svakom slučaju ako je kraj, onda mi je drago da sam se oprostio titulom", rekao je Vujasinović.

Na pitanje da li mu je ova titula među najdražim, s obzirom na to da je Crvena zvezda bila konkurentnija i bliža nego prethodnih godina Vujasinović je rekao:

"Meni su sve titule drage, za svaku mora da su uloži veliki trud. A što se tiče Zvezde i toga da je bila blizu, mislim da je bila bliža 1992 i 1993. godine kad sam ja igrao za Zvezdu i kada smo osvojili dve šampionske titule", našalio se Vujasinović.

Vujasinović je karijeru počeo u riječkom Primorju, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, Partizan, Barselonu, Romu, Pro Reko, a imao je i letnje epizode na Malti i Brazilu.

Trofeje koje je osvojio je gotovo nemoguće nabrojati, ali osvojio je 15 nacionalnih titula, četiri Evrolige i još mnogobrojne Kupove.

Za reprezentaciju je odigrao 341 utakmicu i postigao 391 gol. U riznici medalja sa Jugoslavijom, Srbijom i Crnom Gorom i Srbijom između ostalog ima tri medalje sa Olimpijskih igara (dve bronze i srebo), četiri sa Svetskih prvenstava (zlato, srebro i dve bronze) i pet sa šampionata Evrope (tri zlata i dva srebra).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.