Vujadin najhrabriji u Zvezdi, jedini pred novinarima

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin najhrabriji u Zvezdi, jedini pred novinarima

Osim kapitena, ostali fudbaleri Zvezde izbegli predstavnike medija. "Utučeni idemo na odmor".

Za razliku od terena, fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka uveče bili su mnogo spretniji ispred svoje svlačionice.

Posle poraza od Partizana 0:1 u finalu Kupa, samo Vujadin Savić imao je dovoljno hrabrosti da stane i razgovara sa novinarima.

"Nikad ne bežim od odgovornosti, obaveza je da se pojavim i kad je loše", rekao je kapiten crveno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Iskreno, svima nam je teško pao ovaj poraz i utučeni smo zbog ovakvog završetka sezone. Poraz od Partizana uvek boli, ovoj generaciji je prvi, ali samo dve od sedam utakmica protiv njih odigrali smo kako treba, dok smo se u ostalim mučili".

Utisak je da Zvezdini fudbaleri nisu dovoljno borbeno ušli u meč.

"Borili smo se, ali ne kao što umemo i kako treba", smatra Savić.

On se potom izvinio navijačima, zahvalio na podršci tokom sezone i rekao da se nada da će ekipa već od leta biti na nivou kao iz ranijeg perioda ove sezone koju je ocenio kao fenomenalnu, uprkos neosvojenoj "duploj kruni".

"U Zvezdi ne sme da bude opuštanja. Kada je bilo najpotrebnije dosta puta smo pokazali da smo 'pravi', ali večeras nismo. Utučeni idemo na odmor, mene će ovaj poraz boleti ceo život, jer se desio na dan kad i nesrećno finale u Kupu UEFA protiv Borusije Menhengladbah, kada smo isto izgubili 0:1, a u kom je igrao i moj otac".

Po njegovom mišljenju, crveno-beli nisu potcenili Partizan, ali jesu odigrali najslabije ove sezone.

"Sigurno naša najlošija utakmica ove sezone. Možda u još nekim nismo odigrali kako treba, ali smo prošli. Kao u Salcburgu", priznao je Savić.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.