Vujadin Savić zvanično kod Jokana: Četvrti klub u dve godine

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić zvanično kod Jokana: Četvrti klub u dve godine

Srpski štoper potpisao kratkoročnu saradnju sa Votfordom

Trener Votforda Slaviša Jokanović je dobio novo pojačanje, i to iz domovine pošto su Stršljenovi ugovorili saradnju sa Vujadinom Savićem, objavio je engleski tim na svom zvaničnom sajtu.

Bivši igrač Bordoa je bio na probi u članu Čempionšipa, odigrao je utakmicu za omladinski tim u kup takmičenju i zadovoljio je čelnike kluba te mu je ponuđen ugovor, 24-godišnjak je ugovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saradnju do kraja sezone, a biće dostupan Slaviši Jokanoviću i za sutrašnji meč sa Blekpulom.

OFFICIAL: #watfordfc have signed Vujadin Savic until the end of the season. He is available for selection v Blackpool pic.twitter.com/womkD89HML

Ovo je Savićev četvrti klub u dve godine pošto je kao igrač Bordoa bio na pozajmicama u Dinamu iz Drezdena i Arminiji Bilefeld.

(FOTO: MNpress)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.