Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 21:50

Vujadin Savić može da traži novi klub

Mediji s Kipra tvrde da je samo pitanje trenutka kada će ga APOEL definitivno precrtati

Završio je svoju misiju u kiparskom Apoelu Milan Jevtović i sada u Crvenoj zvezdi moraju da razmišljaju šta dalje sa njim, a izgleda da svoju misiju u Nikoziji završava i Vujadin Savić.

Prema tvrdnjama kiparskih medija, tačnije portala Ekirikas, pitanje je samo momenta kada će nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde biti rečeno da je višak. Fokus teksta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je na ofanzivnom vezisti Tomasu de Vinsentiju, kome je klub već jasno stavio do znanja da potraži novu sredinu. Savić se zajedno sa švedskim napadačem Linusom Halenijusom navodno nalazi među sledećima na listi onih koji će dobiti isto obaveštenje.

Vest sa Kipra: Jevtović se vraća u Zvezdu

Prema informacijama pomenutog sajta, Savić ima visoku platu, a nije uspeo da iznese teret visokih očekivanja i pruži rešenja koja su se od njega tražila.

Savić je prošlog leta raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i potpisao ugovor do juna 2022. godine. Ove sezone odigrao je 25 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.