Vujačić: Očekujem dobru igru i pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022, 13:09

Vujačić: Očekujem dobru igru i pobedu

Fudbaler Partizana Igor Vujačić izjavio je pred sutrašnji (21.00) prvi meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Ligu konferencija protiv Hamruna sa Malte u Humskoj da očekuje dobru igru i pobedu.

"Znamo koliko nam znači sutrašnja utakmica. Očekujem da ćemo pružiti dobru partiju i da ćemo slaviti", izjavio je Vujačić na konferenciji za medije u Humskoj.

Štoper crno-belih istakao je da ekipa samo pobedama može da izađe iz igračke i rezultatske krize.

"U teškoj smo situaciji, sve je palo na naša leđa, ali samo pobedama možemo da izađemo iz krize. Nadam se da ćemo sutra krenuti sa pobedom", rekao je Vujačić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petrić: Hamrun nezgodan, moramo da uradimo domaće zadatke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je uoči sutrašnjeg prvog meča plej-ofa za plasman u grupnu fazu Ligu konferencija, protiv malteškog Hamruna u Humskoj od 21 sat, da je rival nezgodan i da će njegova ekipa morati da uradi izvesne domaće zadatke..."Juče smo imali malu analizu. Profesionalci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.