Vučinić ponovo fudbaler godine u Crnoj Gori

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić ponovo fudbaler godine u Crnoj Gori

Napadač Juventusa Mirko Vučinić sedmi put u poslednjih osam godina proglašen je za fudbalera godine u Crnoj Gori.
(FOTO: V. Rakočević)
On je u izboru u kojem tradicionalno glasaju kapiteni i treneri crnogorskih prvoligaša pobedio ispred fudbalera Mančester Sitija Stevana Jovetića.  Napadač južnokorejskog Seula Dejan Damnjanović zauzeo je treću poziciju.
Kao i uvek, za mene je ova nagrada velika čast. Uživaću u njoj i nadam se da će me sledeće godine mimoići povrede – rekao je Vučinić.
Za najboljeg igrača crnogorske lige proglašen je Darko Zorić, fudbaler Čelika iz Nikšića, dok je priznanje za trenera godine otišlo u ruke šefa stručnog štaba šampiona Sutjeske, Dragana Radojčića.
Nagradu za najbolje mlade igrače podelili su Luka Đorđević iz Tventea, fudbaler Vojvodine Nebojša Kosović i član Budućnosti Andrija Vukčević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vučinić ponovo fudbaler godine u Crnoj Gori

Izvor: Dzungla.org, 20.Dec.2013

Napadač Juventusa Mirko Vučinić sedmi put u poslednjih osam godina proglašen je za fudbalera godine u Crnoj Gori.On je u izboru u kojem tradicionalno glasaju kapiteni i treneri crnogorskih prvoligaša pobedio ispred fudbalera Mančester Sitija Stevana Jovetića.Napadač južnokorejskog Seula...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.