Vučinić: Juve vrhunac karijere

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić: Juve vrhunac karijere

Novi napadač Juventusa, crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić, izjavio je da je srećan što je prešao u jedan od najvećih svetskih klubova, koji je ujedno i najpopularniji u Italiji.
Za transfer Vučinića, koji je u Juventus stigao iz Rome, popularna Stara dama je izdvojila sumu od 15 miliona evra, a on je u ponedeljak potpisao četvorogodišnji ugovor.

Ovo je vrhunac moje karijere. Sada sam član jednog od vodećih klubova sveta, kojeg Italijani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << najviše vole. Kada je moj agent pomenuo da sam interesantan Juventusu dileme nije bilo. Još ranije sam odlučio da odem iz Rome, mnogo pre dolaska novog trenera Luisa Enrikea – izjavio je Vučinić na zvaničnom predstavljanju u Torinu.
Premda su torinski crno–beli prošlu sezonu završili na sedmom mestu italijanske Serije A i drugu godinu zaredom neće igrati u Ligi šampiona, Vučinić smatra da u nastupajućem prvenstvu Juventus može da se takmiči s najboljim klubovima:
Juventus je velika ekipa, napravili smo tim za pobede. Pokušaćemo da se kvalifikujemo za Ligu šampiona sledeće sezone i odigramo što više utakmica u tom takmičenju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.