Vučićević: Tužićemo ambasadora Skota

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićević: Tužićemo ambasadora Skota

Glavni urednik "Informera" Dragan Vučićević najavio je danas da će tužiti američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota zbog uvreda koje je uputio tom dnevnom listu.

Vučićević je, gostujući na TV Pink, rekao da je reč o "velikom skandalu" i dodao da su u "Informeru" čekali dva dana da vide da li će im se ambasador izviniti, a pošto nije - rešili su da ga tuže.

"Pink" navodi da se sve dogodilo na Skotovom predavanju "Srbija i SAD - saradnja i perspektive" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost u Beogradu. U delu predviđenom za novinarska pitanja, novinarka "Informera" je pitala ambasadora kako komentariše priču koju je taj list objavio da EU planira da stopira, odnosno oteža pristupne pregovore Srbiji jer se pojedinim članicama ne dopada način na koji premijer Aleksandar Vučić vodi Srbiju.

Skot joj je tada odgovorio da "to neće biti jedina laž koju je čitao u 'Informeru', a verovatno neće biti ni poslednja".

"Ima informacija i takozvanih informacija na bazi izvora o kojima ja nemam pojma šta su. 'Informer' je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer", rekao je ambasador SAD u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.