Vučica pošla u lov u Amsterdam

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" pošla u lov u Amsterdam

Holandski mediji pišu da je Roma pokazala ozbiljno interesovanje za supertalentovanog fudbalera Ajaksa.

Njegov san je Barselona, jer je u tom gradu odstastao dok je njegov otac igrao za ovaj klub, a do ostvarenja sna bi mogao zaobilaznim putem - preko "Večnog grada".

Pogađate, reč je o Džastinu Klajvertu.

Talentovani napadač se po medijima dovodi u vezu sa brojnim klubovima posle odličnih igara ove sezone u dresu Ajaksa, među tim klubovima je i Roma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nema pomena o eventualnoj ponudi, niti koliko bi ona mogla da iznosi, informacija je prilično štura, izgleda da su "đalorosi" u fazi opipavanja terena.

Klajvert junior je pre pet dana napunio 19 godina, a početkom proleća je debitovao za seniorsku reprzentaciju Holandije na prijateljskoj utakmici protiv Portugalije u Ženevi.

Roma are set to beat a host of Premier League clubs to sign Ajax's 19-year-old Dutch forward Justin Kluivert. (Source: https://t.co/sSRWcF66EM) pic.twitter.com/TkbabvX4xM

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 10, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.