Vučica digla ruke od Holanđanina?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" digla ruke od Holanđanina?

Stigao je kao kvalitetno pojačanje, ali nije zadovoljio na "Olimpiku".

Jedno od prvih pojačanja koje je sportski direktor Rome Monći doveo u klub iz italijanske prestonice bio je talentovani holandski fudbaler Rik Karsdopr.

Stigao je nakon blistave sezone u dresu Fejenorda, sa kojim je i osvojio Erediviziju, a u međuvremenu je upisao i debi i reprezentaciji Holandije, predviđana mu je lepa budućnost.

Ipak, povrede su dovele do toga da pet miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plaćeni bek upiše samo jedan nastupa u Seriji A u debi sezoni u klubu, ove takmičarske godine je dva puta bio u timu Euzebija Di Frančeska.

Trener Rimljana radije na desnom boku u odbrani koristi Florencija i Santona, pa se na Karsdopra previše i ne računa.

"Gazeta delo Sport" prenosi da su u Rimu došli na ideju kako da nastave njegov razvoj na pravi način, pa će ga u januaru vratiti u Fejenord, na pozajmicu do kraja sezone.

Nema sumnje da će ga u ekipi iz Roterdama sačekati raširenih ruku, videćemo da li će do kraja sezone na "De Kipu" uspeti da povrati formu koja mu je i donela transfer u "Večni grad".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.