Vučić: Nekad je bilo da komšiji crkne krava – sada, iako sam Zvezdaš, navijam i za Partizan

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 23:15

Vučić: Nekad je bilo da komšiji crkne krava – sada, iako sam Zvezdaš, navijam i za Partizan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da, za razliku od doba kada je bio mlad, sada sportske uspehe "gleda" kroz brojke na papiru.

Vučić je gostovao na TV B92, u emisiji "Fokus", zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom "Novosti" Miloradom Vučelićem.

Vučelić je rekao da mu je predsednik čestitao na pobedi Partizana u derbiju, u polufinalu Kupa Srbije.

Vučić je na to rekao da se sekirao tokom utakmice, ali da mu je čestitao po završetku iste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je Partizan bio bolji. Predsednik je često znao da nazove Vučelića pred međunarodne utakmice Partizana, otkriva urednik Novosti. "Iako sam Zvezdaš, iskreno sam navijao i borio se da Partizan pobeđuje te utakmice jer je to uspeh Srbije. Kao klinac gledao sam po sistemu da komšiji crkne krava. Sada na papir stavim ako neki naš tim uđe u neku ligu – toliko Srbija dobija para, bodova... Ja sve to računam. Takođe, kada vidim transfere, računam koliko će država da dobije", rekao je Vučić. Ukazao je i da zna i da pozove sportske klubove da plate dugove za struju i porez.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Čestitao sam Vučeliću pobedu Partizana u derbiju, sada stvari gledam drugačije nego kad sam bio klinac

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 01:18

Sada na papir stavim ako neki naš tim uđe u neku ligu - toliko Srbija dobija para, dobija bodova.. Ja sve to računam - kaže predsednik Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da, za razliku od doba kada je bio mlad, sada sportske uspehe "gleda" kroz brojke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.