Vučelić OŠTRO odgovorio Terziću posle VEČITOG derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić OŠTRO odgovorio Terziću posle VEČITOG derbija

Prvi čovek crno-belih bez dlake na jeziku.

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić odgovorio je Zvezdanu Terziću na reči "da crno-beli truju narod lažima da je Zvezda mezimac države" i poručio da se funkcioner Crvene zvezde ponaša kao da ima punomoć od države.

- Terzić se ponaša kao da je opunomoćen od strane države da govori o fudbalu, takav mu je način govora i svest da sve što nije uzeto u stvari je oteto. Taj rečnik da se "laje" u Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasno govori o čoveku, da li je neko njemu oteo obraz. Ni jedan jedini put nema da nisu na intervenciju, a da Partizan nije govorio o tome više puta, da je Vučić pomogao Partizanu, ma koliko se to nije sviđalo našim navijačima i po pitanju licence, a i drugih stvari - rekao je Vučelić gostujući na TV Hepi.

Vučelić je osudio vređanje navijača Partizana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na 161. večitom derbiju.

- Ja znam da je Vučić navijač Zvezde već 27 godina. Skandiranje protiv njega je nedopustivo. Ako je neko već toliko zabrinut poput Terzića mogao je da reaguje na uvrede navijača Zvezde i vređanje po pitanju Ane Brnabić. Odmah sam uputio izvinjenje Slaviši Kokezi zbog transparenta na stadionu. Zabranjeno je napadati sudije i tela.

Kako je naglasio, iako su neki navijači zamerili na tom gestu, Vučelić ima veliku zahvalnost prema predsedniku Vučiću.

- Partizan nije protiv države, nemam ovlašćena da govorim u ime države kao Terzić. Boris Tadić je, podsetiću, osujetio ideju o rekonstrukciji stadiona Partizana. Milošević, na primer, nije radio za Zvezdu. Mirko Marjanović i ja smo ostali sa zvezdašima kada su osvojili Kup i ostali dugo u noć do dva, tri sata.

Za pobedu nad Crvenom zvezdom (2:0) naveo je da je i "više nego zaslužena".

- Partizan uvek ide na titulu. Ja se nadam da ćemo biti u konkurenciji za titulu ako ne bude nekih stvari koje nisu vezane za sport. Više nego zasluženo smo pobedili jer protivnik nije šutnuo nijednom na gol.

On je i prokomentarisao poništeni gol Nemanje Milunovića za Zvezdu, zbog faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem.

- Zvezda nije ni postigla gol, sudija je prekinuo igru čim je izvršen faul. Niko od igrača Zvezde se nije bunio tada. Dve i po godine Partizan se zalaže za VAR, dok Zvezda i Savez to odbijaju. Radna grupa se sastala posle osam meseci i tada nije bilo predstavnika Zvezde, a sada se slažu da bude VAR, a mi se dve godine zalažemo za to - zaključio je on.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Biljana Dol, supruga Bugarina, Valerija Božinova

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 18, 2018 at 5:13am PDT

❤️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 17, 2018 at 11:12am PDT

#girlsjustwannahavefun ❣️#friendshipgoals💕

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 17, 2018 at 11:23am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 30, 2018 at 7:01am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 30, 2018 at 6:55am PDT

@nl.for.you @nikoleta_lozanova ❣️❤️❣️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 25, 2018 at 6:37am PDT

#tbt#dubai🇦🇪 #beachgirl #sexybabe#holidaymood

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 10, 2018 at 5:37am PDT

#croatia🇭🇷 #beachlife🌴 ☀️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jun 21, 2018 at 5:14am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jun 8, 2018 at 3:08am PDT

#sunkissed ☀️#sundayfunday #artofliving #littlethingsthatmakelifegreat

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Apr 20, 2018 at 3:53am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.