Vruće kuglice ponovo aktuelne?! Da li je Raš zakuvao žreb?! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vruće kuglice ponovo aktuelne?! Da li je Raš zakuvao žreb?! (video)

Madridski mediji sumnjaju i grme - da li ima nešto sumnjivo u žrebu?

Madridski As, očekivano, naklonjen Realu i Atletiku, posvetio je članak žrebu u Nionu koji je opet spojio ''kraljeviće'' i ''jorgandžije''.

As je objavio video sa početka žreba, kada su upravo izvučeni Real i Atletiko kao prvi par.

Naime, sumnja se da su ponovo radile ''vruće'' kuglice, pošto je legendarni Jan Raš u oba navrata odmah po spuštanju ruke uzeo jednu lopticu pa potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promešao po ostalima.

Ishod je - prvo je izvučen Real, pa na isti način potom i Atletiko.

Zanimljivo je i to da je Raš nekada igrao za Juventus, ali to mu je bila najgora moguća sezona u karijeri (1987/88) pošto je postigao samo osam golova u Seriji A, posle čega se vratio u Liverpul.

Eto, sada je doneo sreću Juventusu, koji je ruku na srce prošao najbolje, iako je Monako najprijatnije iznenađenje ove sezone u Ligi šampiona.

Inače, prvi meč Real - Atletiko na programu je 2. maja na ''Santjago Bernabeu'', a revanš osam dana kasnije na ''Visente Kalderonu''.

Pogledajte OVDE video koji je objavio madridski As, pa sami procenite da li je bilo nešto sumnjivo pri izvlačenju madridskog derbija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MADRIĐANI GRME: Žreb je NAMEŠTEN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017

Real i Atletiko u borbi za finale...Madridski As, očekivano, naklonjen Realu i Atletiku, posvetio je članak žrebu u Nionu koji je opet spojio navijače oba tima. As je objavio video sa početka žreba, kada su upravo izvučeni Real i Atletiko kao prvi par. Naime, sumnja se da su ponovo radile ''vruće''...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.