Vrščani žele preko centara do pobede u Domžalama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2009, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrščani žele preko centara do pobede u Domžalama

VRŠAC - Košarkaš Hemofarma Bojan Krstović rekao je danas da je prednost njegovog tima na gostovanju Heliosu u Domžalama, u šestom kolu Jadranske lige, na centarskoj poziciji.

"Mislim da smo jači na poziciji centra. Viši smo, pre svega, od centarske linije Heliosa. To treba da iskoristimo. Uz agresivnost u odbrani i napadu, koju moramo imati svih 40 minuta, možemo do pobede", rekao je Krstović.

Bek Vrščana ocenio je da njegov tim igra dobru košarku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez obzira na loš start i učinak od četiri poraza i samo jedne pobede.

"Imamo dobru igru, ali nismo imali sreće u završnicama. Mislim da je vreme da se ta naša dobra igra ostvari i kroz pobedu", rekao je Krstović.

Utakmica u Sloveniji počinje u 16 sati, što je neobičan termin za mečeve Jadranske lige.

"Pripremili smo se za taj termin. Svi smo normalno trenirali cele nedelje, spremni smo da damo sve od sebe. Na put ne ide Petar Despotović zbog bolova u tetivi, kao ni ranije povređeni Milan Mačvan i Milivoje Božović", rekao je Krstović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.