Vreme odluke - De Liht ima pet ponuda, odabraće jednu od ove dve!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme odluke - De Liht ima pet ponuda, odabraće jednu od ove dve!

Uz Rajolinu asistenciju sveo je spisak, samo dva kluba dolaze u obzir...

Izgleda da je Matijs De Liht sve bliži odluci. Kako smo i pisali, pet klubova je poslalo ponude, Junajted, Liverpul, PSŽ, Barselona i Juventus.

Ove nedelje bi sjajni kapiten Ajaksa i bez dileme najtalentovaniji defanzivac sveta trebalo da se odluči. Naime, Rajola je analizirao sve šta može da dobije, i na finansijskom i na takmičarskom planu, i s obzirom da De Liht ima poverenja u njega, ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su navodno dve opcije.

Prva je i dalje Barselona, tu će dobiti manje novca, ali želja igrača je da ponovo bude u timu sa De Jongom, čini mu se da bi navikavanje na Barsu koja ima tradiciju dovođenja Holanđana bilo najlakše.

Tu je i takmičarski motiv, on veruje da je dalja afirmacija najsigurnija u Kataloniji.

Drugi klub je PSŽ. To je Rajolina inicijativa, dobio bi ogroman novac, mesto u timu, sjajan status, a bio bi u prilici da se navikne na igranje bez pritiska u šampionatu gde su "Sveci" neprikosnoveni.

Rekli smo, ovo je nedelja odluke, čini se da Junajted nije u trci jer ima loš tim i neizvesnu budućnost, da Juve finansijski ne može da parira ponudi Parižana, dok Liverpul čini se, ne želi da plati ni veliki novac za transfer, ali i nema sredstava da ponudi veliku platu De Lihtu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.