Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 10:07

Vreme je za prvu pobedu Žarkova, Čačani kraj Morave juri prve bodove

Danas tri utakmice trećeg kola Prve lige Srbije

Treće kolo Prve lige Srbije počelo je u petak kada je lider Kabel na svom terenu u Novom Sadu pobedio Radnički iz Sremske Mitrovice sa 1:0 pogotkom Srbijanca u finišu utakmice, a danas se u standardnom terminu od 17 časova igraju dva meča u Žarkovu i Zemunu, dok će u večernjem terminu (19.30) kraj Morave snage da odmere Borac 1926 i pančevački Železničar.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Žarkovo je otvorio drugoligaški karavan sa dva remija - protiv Jagodine bez golova, dok je prošle nedelje uzeo bod u Pančevu (2:2) iako je Železničar imao dva gola prednosti. U goste Beograđanima stiže Dubočica, koja ima samo bod na kontu i to posle remija (2:2) prošle nedelje u Leskovcu protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Izabranici trenera Milana Kuljića žele prvu trijumf u novoj sezoni. Leskovčani su povratnici u drugi rang takmičenja. Bilo je ovog leta dosta promena u timu. Dubočica je angažovala čak 19 novih igrača. Predsednik kluba iz Leskovca Dejan Savić pre početka šampionata rekao je da je cilj opstanak. Domaćin ima ulogu favorita.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čačanski Borac 1926 je loše počeo šampionat sa dva poraza, od Budućnosti iz Dobanovaca kraj Morave i Jagodine u gostima proteklog vikenda. Čačanski prvoligaš dočekuje debitanta u ovom rangu takmičenja, Železničar. Pančevci su takođe bez trijumfa ove sezone, sa bodom na kontu, posle boda (2:2) prošle nedelje na svom terenu protiv Žarkova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Gornjoj varoši (17.00) sastaju se nekadašnji članovi elite, Zemun i Jagodina. Gosti su odlično počeli sezonu sa četiri boda, dok su Zemunci posle trijumfa na svom stadionu protiv Trajala iz Kruševca prošle nedelje poraženi od Budućnosti iz Dobanovaca, uz lidera Kabel, jedine ekipe sa maksimalnim učinkom na startu Prve lige Srbije.

PRVA LIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak

Kabel - Radnički SM 1:0 (0:0)

/Srbijanac 82/

Subota

17.00: (1,65) Žarkovo (3,50) Dubočica (5,20)

17.00 (2,60) Zemun (3,05) Jagodina (2,70)

19.30: (2,30) Borac 1926 Čačak (3,15) Železničar Pančevo (3,05)

Nedelja

17.00 IMT – Dinamo Vranje

17.00 Loznica – Budućnost Dobanovci

17.00 Radnički Pirot – Grafičar

17.00 Kolubara – Trajal Kruševac

Ponedeljak

17.00 Radnički 1923 – Sloga Kraljevo

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.