Vreme je za kuglice, Španci i Italijani uplašeni, Nemci praktični, Siti neiskusan?!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za kuglice, Španci i Italijani uplašeni, Nemci praktični, Siti neiskusan?!

Kakva su očekivanja pred žreb Lige šampiona. Hoćemo li videti "El Klasiko", zbog čega neki klubovi zaziru od drugih. Šta nedostaje Sitiju?

Evro kupovi ulaze u završnicu, danas će svi sa nestrpljenjem isčekivati žreb. Više nema nikakvih ograničenja, videćemo sasvim izvesno neki veliki derbi, možda i sudar klubova iz istih zemalja što je posebna poslastica.

Ostali su Real, Barselona, Liverpul, Mančester Siti, Bajern, Juventus, Roma i Sevilja, već smo pisali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači Reala žele da izbegnu Juventus, a osećanje je obostrano, mada Alegri, ali i navijači kažu da ne bi voleli da igraju ni protiv Barselone, iako su eliminisali Katalonce prošle godine.

Jasno, na papiru, dva najslabija tima su Roma i Sevilja, pa je to želja većine ostalih klubova, mada ni to ne mora ništa da znači, Sevilja je eliminisala Junajted, a i Rimljani mogu da budu opasni.

Zanimljivo je stanovište navijača Barselone, u sprovedenim anketama, oni takođe preferiraju Romu, a baš kao i najveći rival, želeli bi da izbegnu Juventus.

Jedan deo njih nema ništa protiv da vidimo "El Klasiko" u četvrtfinalu, ne zbog snage Reala, to bi bio potpuno otvoren duel, već zbog svega što donosi najveća fudbalska utakmica na svetu.

U Bajernu ne žele španske klubove, neke ankete u medijima pokazuju da pragmatični Nemci priželjkuju što slabijeg rivala, mada ne bi imali ništa protiv da se sastanu sa Liverpulom.

Liverpul žele i navijači Juventusa, razlozi jasno nemaju mnogo veze sa terenom.

Kada je Mančester Siti u pitanju, italijanski mediji procenjuju da su lakši rival od španskih velikana jer imaju manje iskustva u Evropi, iako "Građani" deluju zastrašujuće.

U svakom slučaju, želje i molitve ne znače ništa, kao i obično tipujemo parove:

Real - Bajern

Barselona - Sevilja

Juventus - Mančester Siti

Liverpul - Roma

Žreb je u podne, sat vremena kasnije videćemo u bubnju Lacio, Atletiko, Arsenal, Red Bul Lajpcig, Salcburg, Marsej, CSKA i Sporting, ni ovde nema šešira, ni eventualnih ograničenja, zanimljivo bi bilo da se sastanu dva Red Bulova tima, Salcburg i Lajpcig. Arsenal jasno svim silama želi LE kako bi završio u Ligi šampiona, sa druge strane, Atletiko je verovatno prvi favorit u ovom takmičenju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žreb za LŠ i LE: Sve je moguće

Izvor: N1 televizija, 16.Mar.2018

Danas će se u Nionu obaviti dva žreba, za četvrtfinale Lige šampiona i Lige Evrope...U narednom krugu takmičenja Lige šampiona postoji mogućnost da se sastanu klubovi iz istih zemalja, što do sada nije bio slučaj...Španija ima tri predstavnika (Barselona, Real Madrid, Sevilja), Engleska dva...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.