Vreme ističe – u igri je 200.000.000

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 14:20

Vreme ističe – u igri je 200.000.000

Francuski mediji, pre svih "Le Parizijen" i "Ekip", pišu da je Pari Sen Žermen stavio Kilijana Mbapea na prodaju.

Navodi se da "sveci" traže 200.000.000 evra za njega, što je za 20 više u odnosu na cenu koju su platili Monaku pre tri godine.

Njegov ugovor sa pariskim klubom ističe 2022. godine, ali je on postao nezadovoljan pošto se odugovlači dosta sa potpisivanjem novog.

I PSŽ ima interesa da ga proda, ukoliko ne uspeju da ga ubede da potpiše novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor.

Već sledeće zime bi za njega mogli da dobiju značajno manje novca, a za godinu i po dana – ništa.

"Na nekoliko poslednjih sastanaka tokom pregovora oko produženja ugovora PSŽ je Mbapeu nudio novi ugovor na četiri ili pet godina te platu u skladu s teškom situacijom uzrokovanom koronakrizom, ali Mbape stalno traži još vremena za razmišljanje. Vremena je sada jako malo, a njemu to ne znači puno", navodi "Ekip".

Navodi se da je Mbape tražio platu kao što ima Nejmar, što je duplo veća od sadašnje.

Zainteresovani klubovi za dovođenje Mbapea su Real, Liverpul i Mančester siti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.