Vratili se osmesi – orlovi odradili trening FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 17:40

Vratili se osmesi – "orlovi" odradili trening FOTO/VIDEO

Fudbaleri Srbije odradili su trening dan posle razočaravajućeg rezultata protiv Kameruna.

Srbija je u ponedeljak odigrala bez pobednika protiv afričke selekcije (3:3) i u utorak je odradila prvi trening posle tog susreta.

Atmosfera je dobra, najviše zbog Brazilaca koji su pobedili Švajcarsku i time dali poslednju nadu našim fudbalerima koje i minimalna pobeda protiv Džedana Šaćirija i drugova vodi u nokaut fazu.

Trening je prošao u dobrom raspoloženju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a kako javlja naš Stefan Smuđa oni koji su se najviše potrošili u ponedeljak nismo trenirali, već su radili vežbe za oporavak.

"Sergej je samo trčkarao", javio nam je Smuđa koji je bio na treningu prvih 15 minuta.

Strahinja Pavlović je na terapijama, nakon povrede koju je zadobio protiv Kameruna, a selektor Stojković je trening pratio pomno sa strane.

Srbija odlučujuću utakmicu igra u petak u 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.