Vratila se Bojana posle 20 meseci, ali porazom

Izvor: Mondo, 27.Jan.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratila se Bojana posle 20 meseci, ali porazom

Srpska teniserka Bojana Jovanovski odigrala je prvi meč posle nepune dve godine pauze

Foto: Guliver/Getty images/Dennis Grombkowski

Bojana Jovanovski vratila se na tenisku scenu posle duge pauze. Srpska igračica nastupila je prvi put posle Rolan Garosa 2016. godine na turniru u Sankt Peterburgu.

Ona je igrala u kvalifikacijama turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čiji je ukupni nagradni fond 799.000 dolara, ali je pretrpela poraz na startu. Bolja je bila Osean Dodan iz Francuske u dva seta - 6:4, 6:3.

Dodan, koja je 85. na WTA listi i peti favorit u kvalifikacijama u Sankt Peterburgu, upisala je trijumf posle 72 minute igre. Francuskinja će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Vere Lapko iz Belorusije.

Bojana Jovanovski imala je ozbiljan problem sa ligamentima ruke, morala je i na operaciju, zbog čega je odsustvovala čak 20 meseci.

Trenutno nema poziciju na WTA listi, a nastupa zahvaljujući zaštićenom renkingu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPKINJA ZAUSTAVLJENA NA STARTU: Jovanovski izgubila u prvom kolu kvalifikacija u Sankt Peterburgu

Izvor: Kurir, 27.Jan.2018

Srpska teniserka Bojana Jovanovski izgubila je u prvom kolu kvalifikacija turnira u Sankt Peterburgu od Francuskinje Osean Dodan posle dva seta, 4:6, 3:6.

Nastavak na Kurir...

Jovanovski zaigrala posle dve godine - Dodan bolja

Izvor: N1 televizija, 27.Jan.2018

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u prvom meču koji je odigrala još od maja 2016. godine. U kvalifikacijama za turnir u Sankt Peterburgu bolja od nje bila je Francuskinja Osean Dodan, koja je slavila sa 6:4, 6:3...Gotovo pune dve godine pauzirala je Srpkinja zbog problema sa zglobom desne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.