Vranješ: Sve pohvale na račun Nenadića

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2013, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ: Sve pohvale na račun Nenadića

To je bio udarac… Da se naježiš! – u svom stilu je komentarisao Ljubomir Vranješ pobedu njegovog Flensburga nad Hamburgom u budesligaškom derbiju (31:29).
(Foto: handball-world.de/Ingrid Anderson-Jensen)
Svi komplimenti selektora Srbije iz junskih kvalifikacija su otišli na adresu Draška Nenadića (23) za njegovih devet golova i izvanredan učinak u odbrani.
Ako želite da pobedite Hamburg, potreban je fantastičan učinak pojedinca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << podrška publike. Ako je neko zaslužio pohvale onda je to Draško – kazao je ushićeni Vranješ.
Svega nedelju dana ranije sadašnji selektor Vladan Matić ustvrdio je da mlađi Nenadić odlično napreduje uz Vranješa.
Svi govore o utakmici, veliki je rivalitet dva kluba, navijača takođe. Prijaju mi naravno pohvale, ali nemam mnogo vremena da mislim o tom meču, jer već danas igramo sa Melcungenom, pa posle još dva puta sa Hamburgom u Ligi šampiona – veselo će Draško.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.