Vranjanci pročišćeni nastavljaju sezonu

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci "pročišćeni" nastavljaju sezonu

Osveštene prostorije prvoligaškog "fenjeraša" Dinama, a klub konačno dobio slavu.

Foto: MONDO Sivački Goran

  Svečano je bilo u petak u prostorijama Dinama iz Vranja.

Prototerej Saborne crkve Svete Trojice u Vranju, otac Nebojša, osveštao je i okadio prostorije vranjskog fudbalskog kluba, a činu osveštenja, pored trenera Dragana Antića, prisustvovali su svi prvotimci, prenosi portal Vranjske.

"Budite ljudi, jer vi i ovde i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gostujete na strani, predstavljate grad Vranje. Neka vas služi zdravlje, sreća i imajte uspeha u cilju koji ste naumili", rekao je protojerej u svojoj besedi, a prenose Vranjske.

Klub je, takođe, izabrao da slavi Prohora Pčinjskog, 1. novembra.

"Prosto je neverovatno da Dinamo slavi sedam decenija postojanja, a da nema svoju krsnu slavu, kao što imaju svi normalni klubovi u svetu", bio je komentar trenera Antića.

Ovakvi događaji nisu nesvakidašnji u našim klubovima, pa i širom sveta, a u Dinamu se nadaju da će "pročišćenje" doneti i bolje rezultate, odnosno da će se Dinamo odmaći od poslednje pozicije u Prvoj ligi Srbije, na kojoj se trenutno nalazi.

"Tražim od svojih igrača da daju maksimum i zabeleže uspeh. Neću manekene u timu, već istinske borce koji će ostaviti srce na terenu. Ovaj meč je ključan za nas kako bismo popravili stanje na tabeli", izjavio je Antić uoči duela sa Inđijom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.