Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 20:45

Vraća se Vestbruk

U pravom momentu za Hjuston…

Hjuston Rokitsi dobijaju veliko "pojačanje" - moći će da računaju na Rasela Vestbruka.

Njima je zapravo na neki način odgovarala ova pauza u Orlandu, tako da je Vestbruk imao koji dan više da se spremi i sada će biti na raspolaganju saigračima u nastavku plej-ofa.

Kako javlja ESPN, Vestbruk je danas probao da igra punom snagom košarku pet na pet, delovao je dobro, eksplozivno, tako da je povreda koju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je imao na kvadricepsu desne noge prošlost sada za njega.

On je propustio četiri prve plej-of utakmice Hjustona protiv Oklahome. Trenutno je nerešeno u toj seriji, tako da se vraća u pravom momentu po Hjuston.

Možda upravo Rasel bude čovek odluke. Inače, sve vreme je u civilu bio poput pomoćnog trenera, znao je i da drži govore saigračima, da ih bodri sa klupe.

Sada će moći da ima pomogne i na terenu...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.