Vraća se Kabanjas: Zbog metka u glavi ne smem da njom udaram loptu

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Kabanjas: Zbog metka u glavi ne smem da njom udaram loptu

Paragvajski fudbaler Salvador Kabanjas, koji je teško ranjen pre dve godine, rekao je da je srećan što se vratio na teren posle dvogodišnje pauze, ali je istakao da neće smeti da igra glavom, jer se u njoj još uvek nalazi metak.

"Moraću da budem baš pažljiv, da izbegavam udarce glavom, pogotovo kada su lopte mnogo jake, jer još uvek imam metak u glavi. Nastaviću još da radim, želim da ponovo budem 100 odsto spreman", rekao je Kabanjas za sajt FIFA.

Kabanjas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pre nešto više od dve godine ranjen u jednom baru u Meksiko Sitiju. On je u januaru ove godine potpisao ugovor sa paragvajskim trećeligašem 12. oktobrom u kojem je i počeo karijeru.

"Sada se osećam dobro i srećno. Glavni cilj mi je da pokušam da se vratim što brže i bolje na teren. Dugo sam sanjao o tome i hvala mom novom klubu na ukazanoj prilici", dodao je 31-godišnji paragvajski fudbaler.

Kabanjas je u dosadašnjoj karijeri igrao za Guarani, Audaks Italijano, Haguaeras de Čijapas i Ameriku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.