Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 21:20

Vraća se Irving

Prema najavama, biće spreman za meč protiv Klivlenda

U četvrtak ujutru po našem vremenu igraju Klivlend i Bruklin, a čini se da postoji dobra šansa da Stiv Neš po prvi put ima „paklenu trojku“ na raspolaganju.

Tako je, Kajri Irving se vraća.

On je već počeo da trenira i očekuje se da zaigra protiv Kavalirsa. Podsećamo da je propustio već dve sedmice košarke iz ličnih razloga. Pa je posle toga morao da pauzira zbog zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protokola.

Stiv Neš se tako nada da će po prvi put imati Kajrija Irvinga, Džejmsa Hardena i Kevina Duranta, a mi možemo samo da zamišljamo kako će to da izgleda.

Podsećamo, Bruklin je već računao na Hardena protiv Orlanda i to je zaista izgledalo brutalno, Brada je zabeležio tripl-dabl i 14 asistencija, a Durant je dodao 42 poena.

Sada sve interesuje kako će sve izgledati kada im se priključi Irving. Možda već protiv Klivlenda saznamo odgovor.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.