Voždovac vratio iskusnog štopera

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac vratio iskusnog štopera

Marko Jovanović drugi put u karijeri zadužio opremu "zmajeva".

Tridesetogodišnji štoper Marko Jovanović jednom se vratio u redove matičnog Partizana, a sada je na listu klubova u kojima je bio dva puta pridodao Voždovac!

Stameni defanzivac rođen u Arilju, nekadašnji mladi i olimpijski reprezentativac, prošlu sezonu je proveo u grčkom prvoligašu Larisi.

Za Voždovac je već nastupao jeseni 2015. godine, a onda je otišao u Partizan, pa u izraelsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bnei Jehudu.

"Marko je izuzetan momak, Voždovac mu je kao druga kuća. Već je bio ovde i svojim pristupom i zalaganjem pokazao poštovanje prema klubu. Nama je takođe čast i zadovoljstvo što smo uspeli da sklopimo saradnju sa Markom, jer se radi o odličnom igraču i čoveku", rekao je generalni direktor Voždovca Goran Grkinić.

Jovanović je potpisao jednogodišnji ugovor i postao član "zmajeva" zajedno sa Lazarom Zličićem iz Vojvodine, koji je ranije u petak razmenjen za Nikolu Srećkovića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.