Vozač Formule dva poginuo na Spa-Frankoršampu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač Formule dva poginuo na Spa-Frankoršampu (VIDEO)

Francuski vozač Formule dva Antoan Iber poginuo je u nesreći koja se dogodila u trci na belgijskoj stazi Spa-Frankoršamp Francuski vozač Formule dva Antoan Iber poginuo je u nesreći koja se dogodila u trci na belgijskoj stazi Spa-Frankoršamp.Iber je, kako je saopšteno iz FIA, poginuo kada ga je udario automobila Amerikanca Huana Manuela Koree pri brzini od oko 270 kilometara na čas.Nakon nesreće, Iber je prevezen u obližnju bolnicu gde je preminuo u 18.35, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).Stanje Amerikanca za sada nije poznato, a trka je prekinuta nekoliko minuta nakon nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedija – vozač Formule dva poginuo na Spa-Frankoršampu

Izvor: B92, 31.Avg.2019

Francuski vozač u šampionatu Formule dva Antoan Uber poginuo je posle udesa na stazi Spa Frankoršam u Belgiji...Ovaj 22-godišnji Francuz podlegao je povredama kada je njegov bolid pri brzini od oko 270 kilometara na sat udarilo vozilo Amerikanca Huana Manuela Koree...Svetska automobliska federacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.