Votford otpustio trenera posle 85 dana

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford otpustio trenera posle 85 dana

Kike Sančes Flores, menadžer Votforda, otpušten je posle poraza od Sautemptona na "Sent Meriju" (2:1).

Čelni ljudi Votforda su u nedelju posle sastanka odlučili da se španskom stručnjaku zahvale na saradnji posle 85 dana, prenose engleski mediji.

Kike Sančes Flores je preuzeo Votford od Havija Garsije, ali on nije ispunio očekivanja pošto su "Stršljenovi" pobedili na samo jednoj od 10 odigranih utakmica pod njegovim vođstvom.

Oni su trenutno na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednjem mestu na tabeli sa samo osam bodova iz 14 odigranih utakmica i užasnom gol razlikom 9:28, dok je Everton, prvi tim iznad crte, osvojio 14 bodova i ima utakmicu manje od njih.

Votford je u subotu poražen od Sautemptona rezultatom 2:1, a navijače još uvek peče ubedljiv poraz od Mančester sitija rezultatom 8:0.

"Žao mi je navijača, igrača i vlasnika. Ovo su teška vremena za sve nas, iako smo mislili da se krećemo u pravom smeru", rekao je Flores posle poraza od Sautemptona.

Ukoliko Kike Sančes Flores bude dobio otkaz biće treći trener u Premijer ligi u poslednje dve nedelje koji je otpušten, posle Unaja Emerija iz Arsenala i Maurisija Poćetina iz Totenhema.

Kao prvi kandidat za mesto menadžera Votforda pominje se Kris Hjuton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.