Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 09:57

Votford: Jokane, vrati se! Zove ga klub koji je smenio tri trenera u sezoni!?

Logično je zapitati se da li Srbin želi na Vikaridž roud posle svega što se desilo pre pet godina

Sve upućuje na zaključak da će Votford i naredne sezone igrati Premijer ligu. Jeste u opasnoj zoni, samo tri boda ispred Aston Vile, međutim, kako klub iz Birmingema ređa poraze, čini se da nije sposoban da ugrozi direktnog konkurenta i da će od jeseni najbolji engleski klubovi ponovi gostovati na Vikaridž roudu.

Tamo bi mogao da ih čeka – Slaviša Jokanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ostrvski mediji navode da je srpski stručnjak jedan od kandidata za upražnjenu funkciju šefa stručnog štaba posle nedavnog rastanka sa Najdželom Pirsonom. Familja Poco, većinski vlasnik Votforda, krenula je u potragu za novim trenerom, a prema navodima lokalnih medija sviđa im se idea da ponovo angažuju Jokana.

Pitanje je samo da li Slaviša Jokanović opet želi da sarađuje sa istim ljudima koji su mu uručili otkaz u junu 2015, neposredno pošto je kao drugoplsirani u Čempionšipu uveo Stršljenove direktno u Premijer ligu. Nikad javno Jokanović nije o tome pričao, međutim, između redova provejavalo je razumljivo nezadovoljstvo što posle sjajnog učinka (35 utakmica, 21 pobeda, pet remija i devet poraza) nije dobio šansu u Premijer ligu, iako ju je radom i ponašanjem zaslužio.

Kasnije jeste sa Fulamom, no, ostaje dilema u kakvim je odnosima sa familijom Poco i da li želi na trusno trenersko područje kakvo je klupa Votforda. Sa nje su samo ove sezone odtletela trojica stratega: Španac Havri Grasija je dobio otkaz u septembru, njegov zemljak Kike Sančez Flores u decembru, a prošle sedmice i Najdžel Pirson.

Na sve to, valja imati na umu činjenicu da je Jokanović ugovorom do leta 2021. vezan za Al Garafu iz Katara.

S druge strane, navodi se da listu kandidata za novog trener Votforda čine još Klod Puel (Sent Etjen), Kris Haton (radio u Brajtonu) i Dani Kauli (nedavno dobio otkaz u Hadersfildu).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.