Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 03:30

Vošina „petarda“ u mreži Kiprana za drugi trijumf u Larnaci

Fudbaleri Vojvodine pobedili su kiparski Ahironas Onisilos rezultatom 5:1 u drugom prijateljskom meču na pripremama u Larnaci.
Strelci za Vojvodinu bili su Sukačev u 26, Ivanović u 50, Zukić u 63, Vukanović u 81. i Kembel u 87. minutu.
Kiprani su poveli iz prve prilike, u 21. minutu posle greške na sredini tabele Nikos Kucalos je primio loptu i iskosa sa leve strane, sa 20 metara plasirao u dalji ugao.
Voša je uspela da izjednači pet minuta kasnije, kada se Sukačev namestio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i sa nekih dvadesetak metara gađao donji levi ugao za 1:1.
U 50. minutu Voša je izvela lepu akciju u kojoj je Savićević sjajno proigrao Ivanović koji je rutinski pogodio za 2:1.
Dva minuta kasnije Savićević je imao stopostotnu šansu, promašio je gol iz neposredne blizine. Na isteku časa igre, Božidar Bandović je opet promenio kompletnu postavu i odmah je Voša postigla treći pogodak.
U 63. minutu Zukić je izveo pravu majstoriju, primio je loptu od Nikolića i iskosa sa leve strane lobovao golmana za 3:1.
U 81. minutu, Voša je brzo izvela prekid sa 25 metara iskosa sa leve strane, a Vukanović je izašao sam na golmana i šutirao ispod njegove noge u dalji ugao za 4:1.
Na isteku 87. minuta Vojvodina je stigla i do petog gola, posle nove lepe akcije koju je realizovao Kembel, udarcem sa peterca u praznu mrežu, posle asistencije Nikolića.
Nakon preokreta protiv Voždovca, Voša je

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.