Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 14:08

Voša zbog koronavirusa ne ide na Zlatibor

Fudbaleri Vojvodine neće odraditi glavni deo priprema na Zlatiboru kako je prvobitno bilo planirano, saopštio je danas klub iz Novog Sada.
Razlog je znatno pogoršana epidemiološka situacija u zemlji usled širenja koronavirusa.

"Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja koronavirusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji Zapadne Srbije i samom Zlatiboru, FK Vojvodina je odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čitav tok priprema za novu sezonu bude sproveden u FC ’Vujadin Boškov’, gde će fudbaleri i članovi stručnog štaba ne samo biti zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već ce imati i idealne uslove za sprovodenje trenažnog procesa", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.
Početak takmičenja u Superligi predviđen je za 1. avgust, a do tada ekipa Nenada Lalatovića trebalo bi da odigra nekoliko prijateljskih utakmica, o ćemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.
U prethodnoj sezoni Vojvodina je trijumfovala u Kupu Srbije, a u Superligi je zauzela treće mesto.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voša otkazala put na Zlatibor, pripreme u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020

Fudbaleri Vojvodine neće odraditi glavni deo priprema na Zlatiboru kako je prvobitno bilo planirano, saopštio je danas klub iz Novog Sada..."Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja korona virusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji Zapadne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.