Voša u Novom Sadu čeka žreb za LE

Izvor: Mondo, 18.Jun.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša u Novom Sadu čeka žreb za LE

Novosadska "stara dama" završila desetodnevne pripreme na Zlatiboru. U ponedeljak će saznati ime prvog rivala u evropskim kvalifikacijama, a do tog meča odigraće još jedan meč u FC "Vujadin Boškov".

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Vojvodina je završila glavni deo priprema za sezonu 2017/18.

Fudbaleri novosadske "stare dame" su još 3. juna otpočeli pripreme za narednu takmičarsku godinu, a nakon deset dana na Zlatiboru, planini na kojoj su trenirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Crvena zvezda i Partizan, oni su se vratili "kući" gde ih očekuje još jedna provera pred prvi takmičarski meč.

Već u ponedeljak oni će saznati ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a njihova želja je da to ne bude neko naročito daleko gostovanje, kazali su oni na prozivci.

Trener Radoslav Batak je tokom boravka na Zlatiboru isprobao veliki broj fudbalera koji su u četiri meča (Mladost iz Podgorice, Zeta, Jedinstvo Putevi i "selekcija" Užica) upisali tri pobede i remi, a "generalna proba" bi trebalo da usledi u narednim danima u FC "Vujadin Boškov".

Navodno bi to trebalo da bude ruski Kubanj, no promene su moguće.

U dosadašnjem delu prelaznog roka u Vojvodinu su stigli Nemanja Subotić, Renan Alves i Milan Bubalo, a u narednim danima bi ugovor trebalo da potpiše i Saša Popin.

Takođe, Novosađani su na probi imali veliki broj igrača i ostaje da se vidi ko od njih će zadužiti crveno-belu opremu, a u ponedeljak u Veterniku najavljena je i promocija desetorice dečaka iz omladinske škole Vojvodine, što je rekord iz jedne generacije (2002. godište).

Žreb za Ligu Evrope je u ponedeljak od 14.30, a mogući protivnici su Široki Brijeg (Bosna i Hercegovina), Fola Eš (Luksemburg), Diferdanž (Luksemburg), Škendija (Makedonija), Nova Gorica (Slovenija), Sutjeska (Crna Gora) itd.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.